Gästbok

Hej! Här kan du skriva till mig. Tryck bara på ordet kommentarer nedan.

Vänliga hälsningar
Gunnel Arvidsson

Kommentarer
Postat av: Anna

Hej Gunnel!Vad kul att du har så många fina utställningar på din hemsida. Underbara resor...Tack!Kram Anna H

2008-07-09 @ 22:49:39
Postat av: Catharina

Nu har jag läst flera av dina dikter.Du har onekligen en personlig, enhetlig stil, gillar flera av dikterna.

Det märks att naturen ligger dig varmt om hjärtat, det finns även en religiös grundton i flertalet av dikterna som återkommer.

Jag tänker direkt på 1940- och 50-talens svenska diktare, som ex. Karin Boye och Edith Södergran som jag själv varit lite inspirerad av när jag skrivit lyrik för byrålådan (är dock m i en diktsamling fr Författarnas bokmaskin fr -97).Poesi är en tilltalsform som är väldigt speciell och som ofta träffar en direkt, utan "omvägar", just därför tycker jag om lyrik.Dina akvaraller har också en speciell stil; mycket bleka, skira toner och en återkommande "difushet", sväviskhet. Personligen gillar jag "vinter" väldigt mkt och de som du lagt under "grönska" här på hemsidan, men även många andra.

Inte omöjligt att någon av dessa kan passa till en illustration i tidskriften jag arb för. Får se längre fram.Ska tipsa min mamma och syster om poesiläsningen den 26/11 kl. 12.30.

Har jag möjlighet att komma loss eller är ute på uppdrag i närheten för jobbets räkning, kommer jag själv gärna.Annars ses vi väl i huset, el i Sumpan som vi brukar!/Catharina, din granne på 1 tr

2008-11-16 @ 23:07:13
Postat av: Anita Wallgren

Hej Gunnel!

En hälsning från en f d granne, praktik- och "kärnkraft, nej tack"-kompis! Kommer du ihåg mig - Anita som bodde på Duvgränd?Jag hittade till din sida av en slump och blev jätteglad att se att du fortsatt utveckla din konstnärliga ådra. Hoppas att du har det bra!

Anita, som nu bor i Stuvsta2010-05-18 @ 10:13:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0